10 май
2023
Bike Center вече и в Сливен с -15% на всичко на 19 и 20 май

Bike Center вече и в Сливен с -15% на всичко на 19 и 20 май

Bike Center отваря врати в град Сливен! За да го отпразнуваме, в дните на официалното откриване - 19 и 20 май, обявяваме -15% на всичко!

До този момент любителите на велосипеди от Сливен имаха възможност да поръчват вело продукти само през онлайн магазина на Bike Center. Вече освен възможността да разгледат хиляди от продуктите на фирмата на живо, те ще могат да ползват висококвалифициран велосипеден сервиз и да разчитат на компетентно обслужване от нашите консултанти, които също така са и страстни колоездачи.

Новият обект се намира на:

Магазинът ще бъде на разположение на колоездачите от понеделник до събота. Разбира се, освен множество велосипеди, в него ще намерите абсолютно всичко свързано с колоезденето - компоненти, аксесоари, екипировка, и всичко за правилната поддръжка на любимите машини.

Някои от най-големите марки в бизнеса с техния пълен асортимент на едно място -  CubeSpecializedShimanoSramEvocThuleMuc-offStan's NoTubesMichelinAbusAlpinestarsRide Concepts и много други. Разбира се в магазини Bike Center ще може да намерите и една от любимите марки на българите - Cross

Посетителите на сайта www.bikecenter.bg могат да проверят мигновено дали даден артикул е наличен в съответния магазин като използват таба "наличност по магазини". Повечето продукти в каталога на Bike Center също така могат да бъдат и поръчани с индивидуално запитване.

Bike Center Сливен


 

Адрес: ул. „Тодор Икономов“ 9а, м2, 8800 Сливен Център, Сливен

Тел. за връзка: +359895609694

E-mail: sliven@bikecenter.bg

Работно време:

Понеделник - Петък 09:00 -18:00 часа

Събота 09:00 - 14:00 часа

Неделя: почивен ден