29 май
2023
Bike Center вече и в Царево с -15% на всичко на 4 юни

Bike Center вече и в Царево с -15% на всичко на 4 юни

Радостни сме да съобщим, че в град Царево вече има Bike Center! За да го отпразнуваме, в неделя - 4 юни, правим официално откриване и обявяваме -15% на всичко!

До този момент любителите на велосипеди от Царево имаха възможност да поръчват вело продукти само през онлайн магазина на Bike Center. Вече освен възможността да разгледат хиляди от продуктите на фирмата на живо, те ще могат да ползват висококвалифициран велосипеден сервиз и да разчитат на компетентно обслужване от нашите консултанти, които също така са и страстни колоездачи.

Новият обект се намира на:

Магазинът ще бъде на разположение на колоездачите от вторник до неделя. Разбира се, освен множество велосипеди, в него ще намерите абсолютно всичко свързано с колоезденето - компоненти, аксесоари, екипировка, електроника и всичко за правилната поддръжка на любимите машини.

Някои от най-големите марки в бизнеса с техния пълен асортимент на едно място -  CubeSpecializedShimanoSramEvocThuleMuc-offStan's NoTubesMichelinAbusAlpinestarsRide Concepts и много други, включително една от любимите марки на българите - Cross

Посетителите на сайта www.bikecenter.bg могат да проверят мигновено дали даден артикул е наличен в съответния магазин като използват таба "наличност по магазини".


 

Bike Center Царево

Адрес: Царево, ул. Хан Аспарух 29 (срещу входа на голямото училище)

Тел. за връзка: +359877056292

E-mail: tsarevo@bikecenter.bg

Работно време:

Вторник - Неделя: 15:00 -19:30 часа

Понеделник: почивен ден