Поради извънредното положение е възможно забавяне на доставките. Благодарим ви за разбирането! Контакти

Перфектният партньор за всяка дама - Cube Access 2019

Cube Access

Моделната гама Access на Cube е специално разработена за дами, които имат желание да опознаят планинските пътеки, разчитайки на стилен и същевременно качествен MTB велосипед. Като всички дамски модели на Cube, и този предлага комфорт и предсказуемост при управление благодарение на геометрията на рамката.

Тя е специално съобразена с всички налични размери – 13,5", 16", 17", 19", използвайки технологията Size Split, което осигурява подходящи пропорции за всеки тип телосложение, а материалът алуминий 6061 я прави лека и здрава. От своя страна пък огромния избор от размери и цветове се допълва от 27,5 или 29-инчови колела. 

Cube Access

Внимание освен на рамката е обърнато и на седалката, дължината на лапата и ширината на кормилото, така че всяко каране да бъде удоволствие, а не изпитание. Скоростната система на Shimano предлага богат избор от предавки и е съобразен с по-чувствителния на тема съпротивление при въртене нежен пол.

Дисковите спирачки пък дават нужната сигурност при спиране не само в парка, но и по стръмни спускания в планината. Амортисьорната вилка с ход 100 мм обира неравностите и гарантира приятно движение без да „убива“ скоростта и да затруднява въртенето на педалите.

Всичките модели на стилния Access WS са достъпни с размер на гумите 27,5 и 29 инча. 

Cube Access WS - от 759 лв. 

Access WS

Ако преди всичко търсиш комфорт и безопасност за разходката си в планината, то началното ниво на Cube Access предлага всичко необходимо, за да те вдъхнови да поемеш по пътеката. Цветовете, нанесени с многослойна водна боя, подчертават стила на всяка дама, а както се очаква от Cube, детайлите са изпипани до съвършенство.

Cube Access

Вътрешното окабеляване в рамката запазват красивия вид на колелото и намаляват триенето и захабяването, така че дълго време превключването на скоростите остава гладко и безпроблемно. Извивката на горната тръба осигурява лесно качване и слизане върху колелото, а благодарение на технологията за формоването на тръбите, здравината е на най-високо ниво. Нещо повече – геометрията за всеки размер е изчислена така, че педалирането изстрелва байка напред с минимални усилия. 

CUBE

Механичните дискови спирачки ви дават необходимата мощност за да спрете безопасно при каквито и да е метеорологични условия, докато с 24-скоростната система Shimano превключвате без усилия и преодолявате всяка пътека. Има и амортисьорна вилка Suntour за още по-голям комфорт. Както виждате, този велосипед разполага с всичко необходимо и нищо излишно, остава само да го яхнете и да се наслаждавате на карането му. 


Cube Access WS EAZ - от 859 лв.  

Cube Access Ws EAZ

Всеки е чувал израза „силата е нищо без контрол“. От Cube взимат това под внимание при създаването на Access EAZ и го снабдяват с мощни хидравлични спирачки на Tektro и широки лесно търкалящи се гуми Schwalbe Smart Sam.

Cube Access Ws EAZ

При цялото това сцепление и спирачна сила на разположение, колоездачът може да наблегне на удоволствието от карането.

Cube Access Ws EAZ

Вилката Suntour гладко обира неравностите, 24-скоростната система на Shimano дава богат набор от предавки за всеки наклон. А пък най-доброто е, че благодарение на Size Split системата може да откриете най-добре пасващият ви размер велосипед.


ACCESS WS Exc - от 999 лв. 

Access WS EXC

Търсиш точния баланс между комфорт и възможности в маунтин байк? От Cube много добре знаят как се чувстваш и затова създадоха Access Exc.

Вече знаеш за специалната система, по която немския производител създава своите рамки, така че да паснат идеално за всеки тип телосложение. Заключващата се вилка Suntour не само подобрява контрола и комфорта, но и се заключва дистанционно за безпроблемни изкачвания.

Широкообхватната 24-скоростна система на Shimano поставя правилната предавка в ръцете ви, а хидравличните дискови спирачки Tektro ви гарантират пълен контрол независимо от времето навън. Контактните точки са проектирани специално за дамите и осигуряват максимално удобство и целодневен комфорт. Помислили сме за всичко необходимо, така че да не се налага ти да го правиш.

ACCESS WS Pro - от 1149 лв.

Access WS PRO

Когато изследователските желания станат по-сериозни се нуждаеш от по-висок клас колело, което да отговори на по-високите изисквания на планината. Access Pro е достатъчен да задоволи ентусиазма ти.

Access WS PRO

Всички гордости на гореизброените байкове са налични и тук, но с още по-качествени компоненти и доста подобрения, които ще те отведат до края на пътеката без проблеми.

Access

27-скоростната система вече дава възможност за лежерно изкачване на тежки върхове, а по-качествената вилка и спирачки осигуряват безопасно спускане след това. 


ACCESS WS Race - от 1549 лв.

Access WS RAce

Още по името се разбира, че Race моделът има скорост в гените си. Не е нужно обаче да си състезател, за да извлечеш бързина от лекото тегло, интуитивното управление и гладко работещите части. Този байк е създаден за дами със сериозен приключенски дух и гореща кръв.

Race

За такива жени вече е нужна 30-скоростна система на Shimano, мощни хидравлични спирачки и компоненти от клас Deore и заден дерайльор XT. С Race определено може да изпиташ способностите си в планината.

Race

 

Технологии във всички модели Cube Access

Усъвършенствано формоване на тръбите

Технологията на Cube за усъвършенсвано формоване на тръбите позовлява механично да бъдат трансформирани различните тръби на рамката и по този начин те да бъдат оптимизирани без допълнително износване на материала. Освен по-красивия външен вид, този производствен метод е вдъхновен от функционалните предимства – по-лека и същевременно по-здрава алуминиева рамка.


Гъвкава геометрия на рамката

Cube Technology

Дългогодишното тестване на различни концепции при създаването на рамки доведе до създаването на технологията за олекотено натоварване посредством оптимизирана геометрия. 3 основни неща водят до гъвкавото разпределяне на натоварването.

Първо, увеличеният офсет на вилката дава същата стабилност като на 26-инчово колело без да се изостря челния ъгъл, което пък от своя страна освобождава място за предното колело. Второ, скъсеното разстояние на долната задна тръба (чейн стей) без да се компрометира ъгъла на седалковата тръба. Cube патентова специално монтиране на предния дерайльор, който дава повче отстояние от задната гума, запазвайки ъгъла на седалковата тръба и гарантирайки отпимална стойка на колоездача. Трето, височината на средното движение остава същата като на 26-инчово колело. Това води до естествена позиция на седене – комфортът при 29 и 27,5 – инчовите колела остава на най-високо ниво.

Лека и здрава 6061 алумниева сплав

CUBEАлуминий 6061 подлежи на топлинна обработка, след която материалът става по-здрав, издръжлив на ръжда и умора и подходящ за направата на лека тръба с голяма здравина. Високотехнологичната изработка на материала му дава свойствата да се огъва повече, но същевременно да запазва якостта си за дълъг период от време. Всичко това, за щастие, не се е отразило на теглото в негативен аспект, а напротив - води до намаляването и усещане за повратливост и гъвкавост на колелото.

Лесно закрепване и повишена здравина

CUBE

Лесно сменяемото ухо на дерайльора позволява да бъде премахнат без да повреди рамката при евентуално падане или удар като резбата се намира на ухото, а не както обикновено в рамката. Така вместо при инцидент да изхвърлите цялата рамка понеже е изкривена, ще се наложи просто да смените ухото и евентуално дерайльора - простичко решение, което обаче спестява много главоболия.

Кабелите са интегрирани в рамката

Cube Technology

Кабелите на жилата и спирачките са скрити в тръбите на рамката. Така те са предпазени от прах и ожулвания, а рамката изглежда стилна и изчистена. Освен чисто визуалните предимства на този метод за прибиране на броните и жилата, той осигурява дълготрайността им, тъй като не са подложени на външни сили като усукване, рязане, протъркване и т.н. Всичко това гарантира безпроблемна работа на скоростната и спирачната системи. Освен това си спестявате досадно кълбо от кабели около рамката.

Многослойно водно боядисване

Cube TechnologyВърху полираните алуминиеви рамки, логото и графиките се нанасят с многослойна мокра боя, така че се спестява тегло и се подобрява дълготрайността и блясъка на боята. Този процес осигурява така важната защита от корозия, в случай, че колелото се държи във влажен гараж или мазе през зимата - често срещано в България. Благодарение на качествения контрол от Cube всеки велосипед излиза в перфектен вид.

Поръчай онлайн или вземи на изплащане в някой от 11-те магазина Bike Center:

 1.  София, жк. Гоце Делчев, бул. България №55-57
 2.  София, жк. Редута, ул. Живко Николов №41
 3.  София, жк. Младост 1, бл 1а.
 4.  София, жк. Лозенец, ул. Богатица №20
 5.  София, жк. Люлин 7, бул.Джавахарлал Неру, бл.752
 6.  София, жк. Лагера, бул. Цар Борис III №100
 7.  София, жк. Овча Купел 1, бул.Президент Линкълн, бл.107 
 8.  София, жк. Изток, ул.Райко Алексиев №3
 9.  Стара Загора, бул. „Цар Симеон Велики“ 25
 10.  Бургас, ул. Цар Симеон 102
 11. Пловдив, бул. България 186


Всички новини