-20% на всички продукти Виж цените

Cube Aim 2019 - немско качество на топ цена

Cube Aim 2019

Разходките в парка са приятно занимание през почивните дни, а когато си с добър велосипед удоволствието се удвоява. А и в крайна сметка винаги стигаш по-бързо, по-малко изморен и имаш повечко време за други приятни занимания.

Следващото ниво на забавление обаче е в планината или нека не звучи толкова сериозно – да кажем в полите на планината или близката по-интригуваща горичка. Пропорционално на покачването на удоволствието обаче се покачват и изискванията към велосипеда – вече се нуждаеш от една идея по-сериозно колело.

Cube Aim SL

Представяме ти серията Aim на немския производител CUBE за 2019 г. Тя е перфектна за целта – колелата от гамата са стилни и забележителни в парка, но истинската им привлекателност се усеща в планината. Там ще разбереш, че Aim предлага всичко за един сериозен уикенд по горските пътеки – теглото и геометрията му ще ти позволят да изкачваш с лекота, а стабилното поведение и качественото окачване ще ти даде увереност при забавното спускане.

Cube Aim е създаден с последните технологични новости на немската компания, които ще ти помогнат да се чувстваш удобно на колелото в продължение на часове. Проверката на качеството пък гарантира, че велосипедът ще издържи сериозното натоварване в планината. Прочети повече за технологиите в Aim в края на статията.


Cube Aim – началното ниво загатва за потенциала на гамата - от 759 лв.

Cube AIM

Приключенията в планината започват с колело, на което можеш да разчиташ. Велосипедът трябва да бъде верен приятел на всеки терен. От Cube създават Aim именно с тази мисия. Използвайки големия си опит, те създават алуминиева рамка за комфортно каране и стабилно поведение в завоите. Към нея добавят надеждни компоненти, вилка Suntour и новото при гамата за 2018 г. – мощни дискови спирачки.

CUBE

Резултатът е вдъхновяващо колело, което те кара да опознаваш планината всеки ден. Гъвкавата система при създаването на рамките гарантира удобство при всички размери.

Размери на рамката:

 • 27.5-инчови колела: 14", 16", 18"
 • 29-инчови колела: 17", 19", 21" 23"

Виж модела


Cube Aim Pro – достъпен вариант за по-сериозно излизане извън пътя - от 859 лв.

Cube aim pro

Вдъхновените трейл любители ще останат впечатлени от този байк: Aim Pro е достъпен, способен на много велосипед, който ще задоволи желанията за оф-роуд приключения. Комбинирайки лека, здрава, но в същото време отзивчива рамка и окомплектовка от качествени компоненти, той е идеален избор за желаещите да отидат малко по-далеч в планината.

cube aim pro

Хидравличните дискови спирачки Tektro и амортисьорната вилка Suntour гарантират сигурно управление и достатъчна спирачна сила. Размерите на рамката гарантират удобство за всеки байкър.

Размери на рамката:

 • 27.5-инчови колела: 14", 16", 18"
 • 29-инчови колела: 17", 19", 21" 23"

Виж модела


Cube Aim Race - с това колело спокойно може да тестваш колко напред ще стигнеш в планината - от 959 лв.

cube aim race

Когато искаш да се впуснеш в дебрите на планината малко по-сериозно, със сигурност ще се нуждаеш от колело с възможности да поеме повишеното натоварване на по-тежките пътеки. В крайна сметка всичко се свежда и до удоволствието, а Aim Race определено ще ти достави такова. Заключващата се вилка Suntour и хидравличните дискови спирачки на Shimano в комбинация с 24-скоростната трансмисия ще ти позволят да тестваш физическите си възможности.

cube aim race

Велосипедът ще издържи, въпросът е дали ще можеш да стигнеш толкова далеч. Няма как да разбереш, ако не опиташ – Aim Race е твоят верен приятел в това начинание.

Размери на рамката:

 • 27.5-инчови колела: 14", 16", 18"
 • 29-инчови колела: 17", 19", 21" 23"

Виж модела


Cube Aim SL - планината те зове - там SL се чувства у дома - от 1149 лв.

aim sl

Най-високото ниво на оборудване в гамата Aim заслужено носи името SL. С висококачествените си компоненти, ниско тегло и прецизност в завоите, велосипедът позволява лежерно каране по ежедневния трейл маршрут, както и възможност за дълги преходи през уикенда със сериозни изкачвания и спускания.

aim sl

27-скоростната система на Shimano, мощните хидравлични спирачки и регулируемата вилка Suntour със заключващ механизъм дава нужната увереност при всеки терен.

Размери на рамката:

 • 27.5-инчови колела: 14", 16", 18"
 • 29-инчови колела: 17", 19", 21" 23"

Виж модела


Cube Aim Allroad - вземи най-доброто от два свята - градския и планинския 

aim allroad

Когато искаш всичко от едно колело, тогава Aim Allroad определено е правилен избор. От офроуд приключенията през уикенда трябва да се прехвърлиш към удобно придвижване до работата през седмицата. И все пак искаш колелото ти да минава през високите бордюри и да не се притесняваш от дупките.

aim allroad

Колелото има сваляеми калници, които ще те пазят при лошо време. Cube Aim Allroad е мостът между два свята – градския и планинския, а ти си този, който определя къде ще се движи днес.

Размери на рамката:

 • 27.5-инчови колела: 14", 16", 18"
 • 29-инчови колела: 17", 19", 21"

Виж модела


Технологии във всички модели Cube Aim

Усъвършенствано формоване на тръбите

Технологията на Cube за усъвършенсвано формоване на тръбите позовлява механично да бъдат трансформирани различните тръби на рамката и по този начин те да бъдат оптимизирани без допълнително износване на материала. Освен по-красивия външен вид, този производствен метод е вдъхновен от функционалните предимства – по-лека и същевременно по-здрава алуминиева рамка.


Гъвкава геометрия на рамката

Cube Technology

Дългогодишното тестване на различни концепции при създаването на рамки доведе до създаването на технологията за олекотено натоварване посредством оптимизирана геометрия. 3 основни неща водят до гъвкавото разпределяне на натоварването.

Първо, увеличеният офсет на вилката дава същата стабилност като на 26-инчово колело без да се изостря челния ъгъл, което пък от своя страна освобождава място за предното колело. Второ, скъсеното разстояние на долната задна тръба (чейн стей) без да се компрометира ъгъла на седалковата тръба. Cube патентова специално монтиране на предния дерайльор, който дава повче отстояние от задната гума, запазвайки ъгъла на седалковата тръба и гарантирайки отпимална стойка на колоездача. Трето, височината на средното движение остава същата като на 26-инчово колело. Това води до естествена позиция на седене – комфортът при 29 и 27,5 – инчовите колела остава на най-високо ниво.

Лека и здрава 6061 алумниева сплав

CUBEАлуминий 6061 подлежи на топлинна обработка, след която материалът става по-здрав, издръжлив на ръжда и умора и подходящ за направата на лека тръба с голяма здравина. Високотехнологичната изработка на материала му дава свойствата да се огъва повече, но същевременно да запазва якостта си за дълъг период от време. Всичко това, за щастие, не се е отразило на теглото в негативен аспект, а напротив - води до намаляването и усещане за повратливост и гъвкавост на колелото.

Лесно закрепване и повишена здравина

CUBE

Лесно сменяемото ухо на дерайльора позволява да бъде премахнат без да повреди рамката при евентуално падане или удар като резбата се намира на ухото, а не както обикновено в рамката. Така вместо при инцидент да изхвърлите цялата рамка понеже е изкривена, ще се наложи просто да смените ухото и евентуално дерайльора - простичко решение, което обаче спестява много главоболия.

Кабелите са интегрирани в рамката

Cube Technology

Кабелите на жилата и спирачките са скрити в тръбите на рамката. Така те са предпазени от прах и ожулвания, а рамката изглежда стилна и изчистена. Освен чисто визуалните предимства на този метод за прибиране на броните и жилата, той осигурява дълготрайността им, тъй като не са подложени на външни сили като усукване, рязане, протъркване и т.н. Всичко това гарантира безпроблемна работа на скоростната и спирачната системи. Освен това си спестявате досадно кълбо от кабели около рамката.

Многослойно водно боядисване

Cube TechnologyВърху полираните алуминиеви рамки, логото и графиките се нанасят с многослойна мокра боя, така че се спестява тегло и се подобрява дълготрайността и блясъка на боята. Този процес осигурява така важната защита от корозия, в случай, че колелото се държи във влажен гараж или мазе през зимата - често срещано в България. Благодарение на качествения контрол от Cube всеки велосипед излиза в перфектен вид.

Поръчай онлайн или вземи на изплащане в някой от 11-те магазина Bike Center:

 1.  София, жк. Гоце Делчев, бул. България №55-57
 2.  София, жк. Редута, ул. Живко Николов №41
 3.  София, жк. Младост 1, бл 1а.
 4.  София, жк. Лозенец, ул. Богатица №20
 5.  София, жк. Люлин 7, бул.Джавахарлал Неру, бл.752
 6.  София, жк. Лагера, бул. Цар Борис III №100
 7.  София, жк. Овча Купел 1, бул.Президент Линкълн, бл.107 
 8.  София, жк. Изток, ул.Райко Алексиев №3
 9.  Стара Загора, бул. „Цар Симеон Велики“ 25
 10.  Бургас, ул. Цар Симеон 102
 11. Пловдив, бул. България 186


Всички новини