Покорявай нови пътища с велосипед на лизинг от TBI с 0% лихва! Виж моделите

Cube представя изцяло новата си гама Stereo ONE

Най-големият европейски производител на велосипеди - Cube, не спира да ни изненадва приятно като този път представя не един нов модел, а изцяло нова гама планински велосипеди! 

Добре дошли в чудния свят на Stereo ONEderland!

Както всеки един от нас е уникален, така е и всяка пътека, по която караме. Именно това е причината семейството CUBE Stereo ONE да съществува – да предложи правилния велосипед за вашите нужди и вашето каране. 

Как се случва това? 

Кинематиката на окачването, геометрията на рамката и селектирането на компонентите са внимателно съобразени с предвиденото изживяване и специфичния начин на употреба. 

Резултатът? 

Безкомпромисно поведение по пътеките и върхова производителност във всеки стил каране. Велосипедите от серията Stereo ONE са идеално пригодени за тяхната среда, независимо дали обичате дългите дни в планината, техничните и предизвикателни изкачвания, или динамичните и изпълнени с адреналин спускания... Cube има колелото за вас. Наричаме го Stereo ONEderland – пиршество на фантазията в колелата с пълно окачване, което ще сбъдне мечтите на всеки планински колоездач.

Ето и кои са моделите от изцяло новата гама:

Stereo ONE22

За моментите, когато по-малкото е повече, Stereo ONE22 предлага толкова ход на окачването, колкото е нужен, и нито милиметър повече. Моделът е продукт на неговата среда и предлага перфектното съчетание между комфорт и производителност чрез олекотената конструкция и ефективно окачване. Това са качествата, които правят Stereo ONE22 идеалния партньор за дълги дни в планината. Пъргав, забавен и готов за целодневни авантюри, той има думата приключение дълбокото заложена в своето ДНК.

Богат избор от общо осем модела- четири, от които са с карбонова HPC рамка и четири окомплектовки с алуминиево HPA шаси:

Stereo ONE44


Страхотният универсален велосипед с пълно окачване се характеризира с няколко неща - той е отзивчив, лек и най-вече може да се справя с рошави пътеки, пълни с камъни и корени. Stereo ONE44 е всичко това и много повече. С леко карбоново шаси и интелигентни интегрирани функции като отделение за съхранение и чашки за смяна на челния ъгъл, както и 140мм ход на окачването, това е всичко, от което се нуждаете за истински алпийски приключения.

Избор от общо шест модела - три от тях с  C:62® карбонова рамка и три с C:68X® композит:

Stereo ONE55

Необходима е специална порода велосипед, за да съчетаете стабилност при спускане с пъргавина при изкачване, а ONE55 е точно такъв екземпляр. Комбинирайки способното окачване с 155 мм ход (отзад) заедно с ниското тегло и изключителната ефективност на своята Advanced Twin Mold C:62® карбонова рамка с регулируема геометрия, Stereo ONE55 изпълнява своите обещания повече от отлично. Велосипед, с който можете с лекота да преминете през най-предизвикателните планински пътеки и да ви кара да се усмихвате, докато го правите.

Избор от четири модела:

Stereo ONE77

Предназначен за високите изисквания на ендуро състезанията, както и динамичнито каране по байк парковете, със своя 170 мм ход на окачването ONE77 е един невероятно способен велосипед.

Кое обаче го прави толкова невероятен? Ами, всичко! От една страна имаме Agile Trail Geometry или гъвкава трейл геометрия, която прави точно това, което казва, давайки прецизно управление, независимо дали се движите нагоре или надолу. Допълнително, имате регулируемо от потребителя окачване, което можете да настройвате точно по Ваш вкус. А не на последно място, получавате ъглови чашки за още по-голяма възможност да настройвате геометрията и поведението на велосипеда. ONE77 е инструмент, чрез който можете да покорите най-трудните терени, стига да го пожелаете. Всичко е във вашите ръце!

Избор от пет модела- три, от които са с карбонова рамка от върховия C:68X® и две окомплектовки са с алуминиево HPA шаси:

Hybrid Stereo ONE55

Съчетание на една наистина лека рамка с покоряващо планината окачване, мощна задвижваща система от четвърто поколение на Bosch и голяма 750Wh батерия. Резултатът?
Това: STEREO HYBRID ONE55. Свръх способен трейл електрически велосипед с шаси изработено от първокласния C:68X® карбон на немците, което се явява и тяхната най-лека електрическа рамка до момента. Съчетано с прогресивна геометрия и 150мм ход (отзад) на окачването, това е истински покровител на планинските терени.

 

 Новата гама ви очаква в Bike Center!

Всички новини