Промо цени на велосипеди Specialized Виж моделите

Какво ново в гамата на Cube за 2020 г.?

Cube 2020

Cube Bikes продължават експанзията си в световен мащаб и затвърждават лидерството си на пазара в десетки държави. Съотношението цена/качество прави немската марка топ избор във всеки един сегмент на колоезденето. Гарантираното от Cube е, че за всеки има подходящ модел и това определено е така! Гамата на германците за 2020 година впечатлява с още няколко интересни модела спрямо миналата година, за които ще ви разкажем в следващите редове.


1. Cube Stereo Hybrid 140 

Резултат с изображение за Stereo Hybrid 140

Универсалността на планинския велосипед има ново име и това име е Stereo Hybrid 140. Изграден около новата задвижваща система от четвърто поколение на Bosch и опираща се на богатия опит на Cube в хибридните колела карбонова рамка и ефективна кинематика на окачването, този модел представлява нова порода изцяло планински e-MTB.

Инженерният екип на Cube разработи чисто нова концепция за тази рамка, изграждайки модулната батерийна система CUBE, за да скрие напълно захранващия агрегат на Bosch вътре в елегантната въглеродна тръба. Твърдият капак осигурява защита и абсорбиране на ударите за батерията, а достъпът до бутоните и скритата ключалка правят хибридния модул лесен за използване и защитен от нежелано внимание.

Още повече, новата система освобождава достатъчно място за батерия с по-голям капацитет от преди, което означава разширен обхват и по-дълги дни в планината. Четвъртото поколение задвижващото устройство Bosch CX седи в собствения си корпус, докато алуминиевият заден триъгълник разполага с ос Boost 148 за ефективен трансфер на мощност, по-големи лагери за по-дълъг живот и свързване, проектирано да пасне на стила на каране в планината.

Защото кой иска да се занимава с проблеми с батерията и задвижването, когато вместо това може да прекара още един дълъг ден в планината? Цялата универсалност на маунтин байка, само че изцяло предефинирана: това е Stereo Hybrid 140.


2. Cube Stereo 170 

Image may contain: bicycle

Колелата, които са способни да се спускат с висока скорост по стръмните пътеки, прескачайки камъни и дънери се смятат за еднопосочни машини, които са добри само надолу, но издишат, когато се наложи да качваме нагоре. Вече не.

Stereo 170 с 29" гуми хваща книгата с правилата за дългоходовите велосипеди и я разкъсва на парчета. Лек и супер повратлив, този байк пренаписва законите в сериозното планинско колоездене, защото вече може да отидете навсякъде и да се спуснете бясно през полуочертаните пътеки.

Image may contain: 1 person

Работата на шока и вилката Fox ще направят и най-дълбоките трапове в лека неравност, давайки увереност във възможностите ви. Скоростната система на Shimano 1х12 XT дава легендарното така надеждно и плавно превключване и несравним обхват на предавките.

Усъвършенстваната кинематика ни доставя страхотно удоволствие, защото карането е плавно, педалирането ефективно и работата на очакването прогресивно и предвидимо.

Image may contain: bicycle

Многото фини настройки позволяват нагаждане спрямо всеки стил и всеки терен и то за минути. Четирибуталните спирачки на Shimano вдъхват сигурност, когато пътечката загрубее, а обратната връзка и сцеплението на гумите Schwalbe рядко могат да подведат опитния карач.

Не слушайте хората, които казват, че не можете да имате всичко. Наистина можете и този байк е доказателството.


3. Cube Aim

Приключенията в планината започват с велосипед, на който може да разчитате-придружител, с който да преминете безпроблемно през всеки камък или корен, независимо от маршрута ви. 

Cube са изобретили Aim, използвайки опита си в изграждането на алуминиеви рамки, за да създадат комфортен байк, с който да боравите интуитивно и безопасно. В новия модел от 2020 виждаме усъвършенстван дизайн на рамката, така че монтирането на калници и багажник да е по-бързо, по-лесно и по-сигурно, а надеждните компоненти са допълнени с амортисьорна вилка Suntour и мощни механични дискови спирачки.

Резултатът е велосипед, който наистина ще ви вдъхнови да изследвате много нови места на две гуми.


4. Cube Flying Circus

Flying Circus е велосипедът на Cube за dirt jump. Той е с перфектно балансирана геометрия, изглежда страхотно и е изключително надежден. Може да изберете между двата размера на горната тръба, в които се предлага велосипеда, според стила ви на каране.

Дропаутите са регулируеми, а чашките интегрирани, което допринася за намаленото тегло. Вилката е Manitou Circus Comp, 28T BMX курбели, хидравлични дискови спирачки Shimano - всичко необходимо за да усъвършенствате стила си.


5. Cube Reaction 

От Cube са пожелали да направят нещо малко по-специално с Reaction TM. Готов за пътеките твърдак, очакващ нови пътешествия и притежаващ всичко необходимо за да ви отведе до следващо ниво в карането на велосипед.

Снабден е с по-широки гуми, X-Fusion RC 32 вилка със 130мм ход, Newmen кокпит с 760мм кормило, което ви гарантира увереност и контрол. Към всичко това добавяме могъщите Magura MT Thirty спирачки и Sram 1x12 скоростна система…Достатъчно специален велосипед нали?


6. Колела със скосена горна тръба

В обхвата на „Tour“ и „Urban“ както на електрически, така и на туринг велосипеди, Cube представи скосена горна тръба, но не ги маркира като „специфични за жените“. Компанията призна, че по-специално електрическите велосипеди привличат голям брой по-възрастни клиенти с намалена подвижност - и скосените горни тръби често са определяни като по-удобни за качване. Повече хора на колела и повече хора да останат активни по-дълго? Доста добра идея.


7. Колела с калници, динамо и кошове

Много колела се предлагат с опция „полезност“: пълни калници, багажник и интегрирани светлини (или динамо, или захранвани от батерията на e-bike). Това са велосипедите, които ще ни отведат на работа, до магазина или до училище - и по-важното от екологична гледна точка - ще ни изкарат от колите ни.

Тези малки, но съществено улесняващи ежедневието ни "екстри" правят този тип колела най-практичните на пазара. А за още по-голямо удобство всички те се предлагат и в електрически вариант. Е, лесно е да слезем от колата, нали? 


Купи най-подходящия за теб Cube в 13 магазини - сервизи в страната или поръчай онлайн с безплатна доставка:

 1. София, жк. Гоце Делчев, бул. България №55-57 - тел. +359 893 014 314
 2.  София, жк. Редута, ул. Живко Николов №41 - тел. +359 892 245 391
 3.  София, жк. Младост 1, бл 1а. - тел. +359 899 113 317
 4.  София, жк. Лозенец, ул. Богатица №20 - тел. +359 879 062 660
 5.  София, жк. Люлин 7, бул.Джавахарлал Неру, бл.752 - тел. +359 890 900 980
 6.  София, жк. Лагера, бул. Цар Борис III №100 - тел. +359 893 390 649
 7.  София, жк. Овча Купел 1, бул.Президент Линкълн, бл.107  - тел. +359 897 999 607
 8.  София, жк. Изток, ул.Райко Алексиев №3 - тел. +359 892 245 392
 9.  София, ж.к Света Троица, бл. 16 вх.Г  - тел. +359 895 370 428
 10.  София, ж.к Витоша, бул. Симеоновско шосе 120 - тел. +359 894 628 058
 11.  Стара Загора, бул. „Цар Симеон Велики“ 25 - тел. +359 897 999 231
 12.  Бургас, ул. Цар Симеон 102 - тел. +359 893 305 426
 13.  Пловдив, бул. България 186 - тел. +359894623496
Всички новини