Празнични намаления с до -50% отстъпка Научи повече

Емблематичната фирма EVOC вече и в BIke Center

EVOC е сред лидерите в проектирането и производството на защитна екипировка за колоездене и транспорт, като нейния успех е следствие на множеството пътешествия и експедиции на нейните основатели. Основната мотивация за създаването на EVOC идва от личния опит на основателите, които в търсене на спиращи дъха склонове и спускания пропътуват до повече от 50 дестинации с планински велосипед или сноуборд. Но отново и отново разбират, че ползваното от тях оборудване не може да предложи това, което искат.

Така те започват да разработват екипирировка, която да отговаря на високите им изисквания. Те знаят колко важна е защитата на гърба и през 2003 г. реализират първия прототип на раница с интегриран протектор. След това идва ред на иновативната вело транспортна чанта, която позволява сигурното транспортиране на велосипедите по летищата. Още от самото си начало през 2008 компанията уповава развитието си на две основни колони - висока функционалност и качество.

Днес EVOC може да предложи голямо и нарастващо портфолио от добре обмислени и проектирани продукти за велосипедисти, които отговарят на най-високите стандарти.

EVOC Bike – добре защитени с вашия велосипед и багаж до и по пътеките

Раници и чанти за колоездене

Търсенето на перфектните склонове и пътеки изисква чанти и раници, които да издържат на това постоянно напрежение, без да компрометират удобството и функциите си. EVOC е фирма, която предлага именно това. Без значение дали сте на многодневна обиколка или вечер на забавно каране: раниците и чантите винаги предлагат достатъчно място за важни аксесоари и екипировка. Естествено със сигурно захващане и максимална вентилация. Заедно със съвместими резервоари за вода, дъждобрани и многофункционални чанти, допълват идеално вашето оборудване.

Протекторните раници EVOC са TÜV/GS тествани и CE-сертифицирани. Те комбинират предимствата на пълноценен протектор за гръб и добре обмислена раница за велосипед или ски като се предлагат в различни размери в зависимост от дължината на горната част на тялото. Въпреки лекото като перо тегло, протекторът за гръб предлага максимална защита при удар, висока гъвкавост и оптимизирана вентилация, като в случай на повреда при падане може лесно да бъде заменен.

Разгледайте всички предложения: тук.

 Защитна Екипировка

Функционалното облекло на EVOC предлага сертифицирана защита, перфектно прилягане и максимален комфорт за съответните области на употреба. Така, рискът от нараняване при падане е сведен до минимум дори при най-трудните спускания. В допълнение, имате възможност за смяна и пране на протекторите, за да ви служат вярно много сезони напред.

 

Разгледайте цялата гама от екипировка на EVOC: тук.

 

Транспортни решения

С повече от 15 години опит в разработването на безопасни и функционални чанти за транспортиране на велосипеди, EVOC прави вашите мечти за пътуване реалност. Интелигентните решения за транспортиране на велосипеди гарантират, че вашият любимец ще пристигне безопасно до местоназначението си. С леко тегло и иновативната функционалност, калъфите и куфарите за велосипеди повишават не само защитата, но и комфорта при пътуване. Компанията предлага специализирани решения за всеки стил колоездене - било то трейл, крос кънтри, шосе и други.

Транспортни раници

За да транспортирате цялото си оборудване и дрехи също толкова безгрижно и удобно, EVOC създаде серия раници и чанти, специално за ежедневието и спокойствието при пътуване. Както обикновено, с внимателно обмислени разделители, дръжки и детайли, изработени от здрави първокласни материали.

 

Зад всеки един от продуктите стои екип от решителни професионалисти, който се гордее с това да тласка разработките на EVOC до абсолютните им граници. Освен това, основателите на компанията все още са силно заети в това да пътуват по света и да тестват и валидират продуктите, които предлагат на широката аудитория, уверени в това, че името EVOC е синоним на висококачествена защита и водеща функционална екипировка.

Стандартите за всички продукти на EVOC остават непроменени от самото начало: високо качество, гениални детайли и усъвършенствана функционалност за всички приложения.

Заповядайте в магазинната мрежа на Bike Center, или разгледайте онлайн разнообразието от продукти на немската марка.

 

Всички новини