27 сеп
2022
Готови за битка с новата серия защитни фолиа на Muc-Off

Готови за битка с новата серия защитни фолиа на Muc-Off

Muc-Off, световните лидери в качествената грижа за велосипеди и мотоциклети, продължават да разширяват иновативната си гама с пускането на новата им серия защитни вело продукти.

Серията е проектирана да осигури защита в ключови зони на велосипеда, включително задния триъгълник, курбелите и вилката, в комплекти от комбинирани и индивидуални сетове, с опции на размер за планински или електрически велосипеди. Продуктите предлагат комбинация от здравина и издръжливост за защита на рамките от потенциални драскотини, наранявания и камъчета, като благодарение на модулния си дизайн, са лесни за поставяне и премахване, пасвайки дори на най-сложните форми и геометрии на велосипедите.

Всеки формат на комплекта се предлага в шест различни дизайна, включително „Bolt“, „Camo“, „Day of the Shred“ и „Punk“, които графично съвпадат с предложенията от гамата Technical apparel и Ride Guard, за една завършена визия. Колекцията се допълва от прозрачни Clear Gloss и Clear Matt варианти на фолиото.

Всички защитни комплекти с графики включват иновативния материал Cube-Tec на Muc-Off, който екипът им разработва от нулата в развойния център на марката в Пул, Великобритания. Материалът се състои от множество мозаечни кубчета под ъгъл от 45 градуса, които поради своята форма и модел, осигуряват повече здравина и гъвкавост от стандартните плоскослоести материали, налични в момента. Cube-Tec седи върху графичните и 3M адхезивни слоеве, което прави комплектите на Muc-Off както лесни за поставяне, така и достатъчно здрави, за да предпазят рамката от удар.

Вариантите Clear Gloss и Clear Matt използват TPU (термопластичен полиуретан) технология, която позволява гладък и дискретен завършек, като същевременно са толкова здрави и издръжливи, колкото и графичните аналози. Прозрачните комплекти за защита на рамката са устойчиви на петна, не пожълтяват и подлежат на възстановяване, което означава, че след полагането на топла вода всякакви леки драскотини и наранявания изчезват. Инсталирането също е лесна задача от тип „направи си сам“ и благодарение на новия инструмент на Muc-Off, можете да постигнете професионален резултат в комфорта на собствената си работилница.

„Тъй като самите ние сме карачи и виждаме от първа ръка щетите, които велосипедите отнасят по пътеките, знаехме, че трябва разработим супер-здрав и супер-гъвкав материал, който се представя по-добре от всичко друго на пазара. В истински Muc-Off стил, нашата серия Bike Protection е перфектната комбинация от форма и функция, за да могат водачите да бъдат уверени, че техният любимец е защитен. Също така, от личен опит знаем колко пипкаво е полагането на защитно фолио на рамката, което може да отблъсне някои хора. Ето защо, да имаме лесен метод на приложение беше ключов елемент от самото начало на разработката.“ - Алекс Тримнел, главен изпълнителен директор на Muc-Off.

 

Muc-Off са избрали да произвеждат комплекти, които включват до четиридесет и пет части, за да осигурят по-високи нива на покритие на велосипеда и повече гъвкавост за голямото разнообразие от геометрии на рамките. Всички графични комплекти се отличават с издръжливо и устойчиво на атмосферни влияния 3M лепило, така че да останат стабилно на място, независимо от условията. Допълнително, след време, ако решите да освежите вида на колелото си с нов дизайн, стикерите се отстраняват лесно, без да оставят следи по рамката.

 

Видео: 

Battle Ready, Bike Protection Series // Muc-Off

 

Muc-Off защитава велосипедите и техните карачи в продължение на почти три десетилетия, предлагайки защитни спрейове, смазки, комплекти за безкамерни гуми, а отскоро и продукти като скрити TAG (GPS) тракери. Новата серия специализирани фолиа вдига нивото на защита за велосипеда, добавяйки ценно перо към гамата на Muc-Off за грижа на любимите ни играчки.