29 яну
2024
Легендарната италианска марка Pinarello в Bike Center

Легендарната италианска марка Pinarello в Bike Center

Bike Center разширява престижната си гама от марки с добавянето на легендарните велосипеди Pinarello

С вълнение споделяме, че от 2024 Bike Center поема дистрибуцията на Pinarello, реномираният италиански производител на велосипеди. Това сътрудничество бележи важна стъпка за Bike Center, чрез която продължава ангажимента ни към това да предоставяме на клиентите иновативни и върхово технологични продукти за колоездене.

Pinarello, със своята легендарна история, датираща от 1952 г., е синоним на съвършенство в производството на шосейни велосипеди. Наследството на марката включва многобройни победи в най-престижните състезания, включителнпо и Тур дьо Франс, демонстрирайки нейната отдаденост към иновациите, качеството и представянето на най-високо ниво.

Изключителната репутация на Pinarello за изработване на високопроизводителни велосипеди е в съответствие с мисията на Bike Center да предлага на колоездачите най-доброто в индустрията. Екипът ни силно вярва, че това партньорство ще осигури на клиентите несравнимо изживяване по време на каране.

Централният елемент на това сътрудничество е включването на водещите модели от Pinarello, включително всепризнатата серия Dogma, известна със своя авангарден дизайн, аеродинамика и възможности за победа във всяко състезание. Клиентите на Bike Center вече имат възможността да закупят тези елитни велосипеди, предназначени както за професионалните атлети, така и за любителите, търсещи върхова производителност при колоездене.

Ангажиментът на Pinarello към иновациите, както се доказва от техните собствени технологии като асиметричния дизайн на рамката, гарантира, че велосипедистите могат да очакват най-високите стандарти за качество и производителност от всеки техен велосипед.

Добавянето на Pinarello към продуктовата гама на Bike Center подчертава стремежа ни да предлагаме разнообразие от опции за велосипедистите от всички нива. Независимо дали сте състезател или любител, сътрудничеството с италианския бранд обещава да подобри колоезденето за всички.

Съвсем скоро очакваме първите модели велосипеди на пристигнат в магазините ни, а за тези от вас, които искат нещо по-специално, можете да се свържете с нас, за да направите своята индивидуална поръчка през модула на Pinarello MyWAY.

Продуктите на марката ще може да закупите както на място, така и онлайн с безплатна доставка и прецизна настройка.