-35% на облекло и обувки Виж намаленията

Магазин и сервиз Bike Center Добрич отвори врати

Магазин и сервиз Bike Center Добрич

Мащабното разрастване на верига магазини Bike Center продължава, а обект №15 вече отвори врати и ще радва колоездачите в Добрич. До този момент любителите на колелата от града и околностите можеха да поръчват само през онлайн магазина на Bike Center.

Вече освен възможността да разгледат хиляди от продуктите на фирмата на живо, те ще могат да ползват и висококвалифициран велосипеден сервиз. Всеки клиент ще може да разчита на компетентно обслужване - от двукратния победител в колоездачната обиколка на България Красимир Коев. Състезавал се повече от 15 години в Португалия, Красимир Коев ще отдаде нужното внимание, за да Ви предостави професионални съвети свързани с вашия велосипед и неговата поддръжка.

Магазин и сервиз Bike Center Добрич

Всичко за велосипедите ще може да намерите на адрес бул. 25 Септември 64В (преди Енергото). Освен стотици колела, в магазина ще може да намерите абсолютно всичко свързано с колоезденето - компонентиаксесоариекипировкаелектроника и всичко за правилната поддръжка на любимите машини.

Някои от най-големите марки в бизнеса вече са на разположение на варненци - CubeSpecializedShimanoSramThuleMuc-offStan's NoTubesMichelinAbusAlpinestarsRide Concepts и много други. Разбира се в магазини Bike Center ще може да намерите и една от любимите марки на българите - Cross. 

Магазин и сервиз Bike Center Добрич

От тази година в гамата на фирмата навлязоха и така практичните тротинетки - за деца, възрастни, както и електрическите модели на гиганта в сферата Micro.

За поръчки онлайн, всички клиенти от града ще могат да изберат като начин на доставка и вземане на продуктите от магазина. А дали продуктът е наличен в обекта могат да разберат като използват опцията "наличност по магазини".

Вземайки под внимание извънредната епидемиологична обстановка в магазини Bike Center служителите носят маски и дезинфектират периодично помещенията. Влизането на клиенти също става само с маска и до 3-ма души. Възможно е и безконтактно плащане с карта.


Добрич, бул. 25 Септември 64В

0896840322

Работно време: Понеделник - Петък 10:00-19:00 часа
Събота - 10:00-17:00
Неделя - почивен ден.

Всички новини