КОЛЕДНИ НАМАЛЕНИЯ ВИЖ ПРОДУКТИТЕ

Пълно окачване и пълна газ с новия Cube Stereo 120

Stereo 120

Трябва ли ни пълно окачване на велосипеда или не? Доста стара тема в света на планинското колоездене, но и може би доста ненужна. Защо ли? Защото най-вече всеки сам си решава и "брат, ти си знаеш" важи в пълна сила, но и също така защото велосипедите с пълно окачване в България вече са доста разпространени и достъпни. Едно време, когато планинското колоездене не беше толкова популярно в България, "мекиците" бяха доста голяма рядкост и винаги ставаше въпрос за доста пари, а и също така за сериозен карач. Именно тогава този въпрос дали си заслужава беше доста актуален понеже бе свързан с не малка инвестиция, търсене, малък избор, нямаше толкова много трасета и т.н.

Вече е различно - има доста трасета, където е нужно full suspension байк, има голям избор и не на последно място стана доста популярно и със сигурност някой приятел има такъв байк и те кара да ходите по трейл трасета, където за твърдак е малко сложно, ако нямаш добри умения. Разбира се за добър и опитен байкър hardtail би свършил чудесна работа, но все пак говорим за масова аудитория и удоволствие в крайна сметка...

И така - спор няма, че с мекица е забавно! Няма сега да коментираме full suspension vs hardtail, но решил ли си да имаш шок и да усетиш какво значи Trail каране, то Stereo сериите на Cube Bikes определено заслужават внимание. Качество, впечатляващ външен вид и добра цена - всичко това описва добре сериите на Cube. Конкретно да поговорим за Stereo 120 - началната серия на марката за модели с пълно окачване - 120 мм. ход отзад и 130 мм. ход на вилката. Да, това значи свобода в планината. 

STEREO 120 PRO

Комфортът, способностите и агресивността са предефинирани- Stereo 120 Pro 29 / 2022 поставя нов отпечатък при велосипедите с пълно окачване. 29 инчовите капли, преработената геометрия и изцяло новият дизайн на рамката, правят изминаването на всяка пътека в удоволствие. От Cube внимателно са селектирали комбинация от надеждни и издръжливи компоненти, така, че вие да се концентрирате само върху карането. Лесно регулируемият шок Manitou Radium със 120 мм ход помага за плавното движение на задното колело, а вилката RockShox Judy Silver с ход 130 мм, предразполага прецизно управление и така създават перфектна комбинация. Скоростната система Sram NX Eagle™ с 12 скорости ви дава необходимата гама предавки, а широките гуми са готови да поемат всякакви предизвикателства. Всичко това в комплект гарантира усмивката на лицето ви при всяко каране.

Stereo 120 pro

Stereo 120 pro

STEREO 120 RACE

Stereo 120 Race 29 винаги е бил изключително комфортен, водещ в класа си трейл велосипед. Тази година той е още по-лъскав и способен. Като започнем от хидроформованата рамка и стигнем до грижливо подбраните компоненти, стигаме до извода, че производителите са създали един комфортен компаньон, който да ни вдъхновява и забавлява с еднаква сила. Вилката RockShox Recon Gold RL е със 130 мм ход и предлага гладка и лесна настройка, а в тандем с шока RockShox Deluxe Select+ с ход 120 мм говорим за чудесна симбиоза. Каплите са Fulcrum Red 77, 12-скоростната система на Shimano е съчетана с мощни хидравлични дискови спирачки на Shimano за безпроблемно спиране. Имаме и телескопично колче, което ви дава увереност по скалисти и стръмни пътеки. Всичко това допринася за балансираното и лесно каране, за което всеки мечтае.

Stereo 120 rAce

Stereo 120 Race

STEREO 120 HPC TM

Cube Stereo 120 HPC TM 29 е изграден е върху обновената пъргава рамка на Stereo 120 и оборудван с всичко необходимо, за да минавате през технични пътеки отново и отново. Комбинацията от сигурно педалиране, лесно въртящи се 29-инчови гуми, ниско тегло и надеждни компоненти води до изминаването на редица километри с усмивка на лице. Вилката Fox 34 Rhythm и шокът Fox Float DPS работят заедно за безпроблемно минаване през каквито и да било препятствия, докато каплите Fulcrum и Sram 1x12 GX скоростна система преобразуват силата от педалирането в движение напред, посредством безкомпромисните Maxxis Forekaster гуми. Всичката тази сила не може без контрол, затова от Cube са добавили мощните хидравлични дискови спирачки XT на Shimano. Карайте повече, карайте надалеч, карайте по-комфортно…Карайте Cube Stereo 120 HPC TM!

Stereo 120 tm

STEREO 120 HPC EX

И базовото Stereo 120 прави пътеките комфортни за каране, но с HPC EX версията може да даваш пълна газ с увереност, че нещата няма да се объркат... Или поне байкът ти няма да те предаде. Лекият карбон и подобреното завиване в комбинация с достатъчното сцепление прави всяка пътека удоволствие за сетивата. Boost 148 задна главина за повече стабилност всъщност само подпомагат внимателно изчислената геометрия на байка посредством специалната технология на Cube Agile Trail Geometry. Да, технологиите са хубаво нещо, а когато ги имаш и наистина ти помагат, то усмивката ти не слиза от лицето. Нима това не е крайната цел на всяко каране?

Stereo 120 Ex

STEREO 120 HPC SLT

Чрез комбинацията на лека, трейл ориентирана рамка, с бързо движещи се 29-инчови капли и топ компоненти, Cube създават изключително удобна, гъвкава и способна офроуд машина, която е готова да се справи с всякакви предизвикателства. От елегантните и надеждни Shimano XT спирачки, до окачването-Fox 34 Factory вилка и DPS шок (Kashima Coated) тук са избрани най-добрите части, които се сдвояват перфектно с най-новия шедьовър на дизайнерския екип на бранда. Към тях добавяме телескопично колче Fox за техничните спускания и леки капли Newmen и получаваме перфектния велосипед! Независимо дали сте на няколкодневни планински приключения или на няколкочасови преходи, Cube Stereo 120 HPC SLT 29 пази гърба ви.

Stereo 120 SLT

Всички новини