6 фев
2023
Погрижи се за велосипеда и бъди готов за новия сезон

Погрижи се за велосипеда и бъди готов за новия сезон

Зимните месеци са времето, когато много хора се отказват за малко от колоезденето, поне навън, и зазимяват велосипедите, докато премине по-хладното време.

Много често обаче, когато хубавото пролетно време подрани, както се случва в момента, с него идва и огромното желание да изтупаме прахта от седалката и да яхнем велосипеда отново към нови приключения. За жалост, се сещаме, че с края на миналия сезон сме отложили смяната на веригата или накладките именно за новия и се втурваме към сервиза, където да стегнат любимеца ни за уикенда, защото времето ще е супер за каране. Ето, че за жалост, преди нас точно същото са направили и мнозина колоездачи и графикът на сервизите е меко казано препълнен и май ще пропуснем карането поне до следващата събота и неделя.

Ситуацията не е неизбежна и няма място за паника. Просто се възползвайте от седмиците преди официалния старт на вело сезона, когато графикът на сервизите все още не е натоварен, пък и вие не бързате да хванете топлите слънчеви лъчи. Не отлагайте да се свържете с нашите механици, за да се погрижите за велосипеда си.

Ако пък обичате да се грижите за велосипеда си в уюта на домашната обстановка, то тогава разгледайте нашата селекция от специализирани инструменти и продукти за поддръжка.

Продукти за почистване и смазване

Инструменти и поддръжка