КОЛЕДНИ НАМАЛЕНИЯ ВИЖ ПРОДУКТИТЕ

С увереност и по най-стръмните пътеки с Cube Stereo 140

Stereo 140

Казват да не съдим книгата по корицата, но при Cube Stereo 140 още от пръв поглед разбираме, че този велосипед в правилните ръце е способен на много неща. Карбоновата рамка и вниманието към детайлите от страна на Cube радват окото, но зад този впечатляващ външен вид се крият много години опит и технологии. Оптималната геометрия и подходящите компоненти правят този All Mountain велосипед с 27.5-инчови гуми перфектен спътник, когато говорим за взискателни условия и технични спускания. 

STEREO 140 HPC RACE

CUBE Stereo 140 Race 27.5 ще предефинира очакванията ви за планински велосипед. Лек, пъргав и едва ли не извън вашето въображение, карбоновата му рамка и вилка със 150 мм ход могат да ви отведат до места, които никога не сте смятали за възможни. Вилката и шокът от Fox - Fox 34 Rhythm & Fox Float DPS – са лесни за настройка и се представят така, че искате да карате отново и отново. Скоростната система 1х12 XT на Shimano ви дава възможност да превключвате лесно, докато здравите Fulcrum капли, разчитат на надеждните Shimano хидравлични дискови спирачки. Към всичко това има и телескопично колче, за да може да карате с увереност дори в най-стръмните участъци.

Stereo 140

STEREO 140 HPC SL

Дългите дни в планината поставят редица изисквания към колоездача и велосипеда му. За щастие Stereo 140 HPC SL 27.5 се изправя пред тях. Тази карбон-алуминиева All Mountain машина не е атрактивна само с външния си вид, тъй като птимизирането на рамката и ефикасното трансфериране на енергия позволява използването на топ компоненти. Да започнем с RockShox Pike Ultimate RC2 и шок RockShox Deluxe Select+, здрави Newmen капли, Praxis Girder карбонови курбели, към тях добавим Shimano XT 1х12 скоростна система и хидравлични дискови спирачки. Крайният резултат е лек, гъвкав и супер бърз спътник, с който може да преборите и най-техничните пътеки.

Stereo 140

STEREO 140 HPC SLT

Когато решите да прекрачите границите, които сами сте си поставили, имате нужда от велосипед, който да изпълни тази задача. Тук се намесва Cube Stereo 140 HPC SLT – безкомпромисен „планинар“, поставящ на преден план високите резултати. Структуриран върху карбон-алуминиевата рамка на Stereo 140, от Cube избират само най-добрите компоненти за да се възползвате максимално от високотехнологичните му дизайн и форма. Fox 36 Float Factory вилката с 4-степенна настройка е комбинирана с Fox Float DPX2 Factory шок със 150 мм ход за плавно и контролируемо окачване, здраво закрепено върху бързо движещи се Newmen капли. Magura MT8 спирачките разполагат с цялата необходима мощ, за да държите велосипеда под контрол, докато скоростната система Sram GX Eagle™ 1x12 има диапазона, точността и надеждността да достигнете желаната от вас дестинация, независимо от избрания маршрут. Търсите перфектния All Mountain байк? Това е перфектното предложение от Cube!

Stereo 140

Stereo 140

Всички новини