-20% на всички продукти Виж цените

Specialized Pitch – премиум велосипедът, който предлага всичко на разумна цена

Уикендът наближава, а когато желанието за приключения се надига вътре в теб, със сигурност имаш нужда от надежден планински велосипед, с който спокойно да се впуснеш по пътеките. За щастие Specialized са се погрижили да ти осигурят точно това, че и доста отгоре – освен по кални, прашни или тревисти горски пътища, новият модел на марката Pitch ще те носи безпроблемно по шосето, в парковете и на велоалеите.

Велосипед Specialized Pitch 27.5 в бял цвят

Именно заради всичко това е снабден с 27.5 инчови колела (650b), супер функционална геометрия на А1 алуминиевата рамка за всеки терен, както и иновативната Multi-Circuit Damping технология от Specialized на амортисьорната вилка с ход 100 мм. Благодарение на нея, както и на функцията за заключване, човек се радва на усещането, че кара премиум велосипед. Стержените с дебелина 32 мм пък ще те държат стабилен в завоите. Всичко това прави Pitch колело, задоволяващо всички нужди на живеещите активно хора.  

Велосипед Specialized Pitch 27.5 в мъжки и женски вариант

Specialized Pitch се предлага в размер 27.5 на колелата, както и в XS, S, M, L, XL на рамката – мъжки и женски вариант. Окомплектовките са 4 като всяка следваща може да те отведе все по-надалеч в планината и прогресивно покачва удоволствието от спускането.

MTB Колело Specialized Pitch 27.5

Окабеляването на "Спешъла" влиза в А1 алуминиевата рамка за по-изчистен дизайн и функционалност. Цветовете са достатъчно атрактивни, за да се откроиш в парка. Освен това цветовата гама е със специален отразителен оттенък, за да си видим в тъмното. Но имай предвид, че в парка Pitch откровено си почива, чакайки по-сериозни предизвикателства.

Както споменахме обаче, MTB велосипедът не трябва да е само красив, но и да върши работа в тежки условия. Е, това Pitch го може особено добре. Избери най-подходящият за своя начин на живот:

Specialized Pitch 27.5

Ако вече си го обмислял – да излезеш малко от пътя и да покараш колело по горските пътеки с приятели, то наистина имаш храна за размисъл. Е, ако си почувствал написаното по-горе, то си попаднал на правилното място. Още началното ниво на Pitch ти дава всичко необходимо – лека алуминиева рамка, която ще издържи и най-тежкия ден в планината, а останалите компоненти по велосипеда са подбрани така, че дълго време да ти служат без оплаквания. Когато говорим за марката Specialized, то геометрията на рамката е нищо по-малко от съвършена за конкретната цел. Накратко – готов си да изживееш много приятни емоции сред природата с твоя нов най-добър приятел – Pitch.

Specialized Pitch 27.5 в синьо-червен цвят

Мъжки наличен в цветове – сиво-черен, червено-черен, синьо-червен
Дамски наличен в цветове - сиво-розов, син

Specialized 27.5 Pitch Sport

Знаем, че избирането на планински велосипед може да бъде малко обезпокоителен процес с всички тези възможности и технологии, които постоянно ни бомбардират. Но докато някои платформи за колела със сложно окачване преминават с вятъра на модните тенденции, твърдите колела си остават най-популярни още от появата на колоезденето. Ето защо създадохме Pitch Sport 27.5 с евъргрийн дизайна на твърдата алуминиева рамка. Тази концепция позволява на задницата да остане стабилна докато педалираш – нужната ефективност, когато катериш. Все пак не разбирай твърда чак толкова буквално – окачването отпред със своите 100 мм дава достатъчен комфорт и сигурност в планината дори и при по-стръмно спускане.

Велосипед Specialized Pitch 27.5 Sport в зелен цвят

Мъжки наличен в цветове – черен, зелен
Дамски наличен в цветове - бял, черен

Specialized 27.5 Pitch Comp

Няма по-добро време да се измъкнеш от сивото ежедневие и да потеглиш по пътеките, отколкото точно сега, а с Pitch Comp това е по-вярно от всякога. Той разполага с точния дизайн, който го прави ефективен при катерене и супер вървящ на равно, същевременно е здрав и надежден при спускане. Междувременно Sport Trail 27.5 геометрията в съчетание с алуминиевата конструкция осигурява много удобство и увереност на всеки вид терен. И за да си сигурен, че инвестицията ти няма да потъне в прахта или калта на пътеките, внимателно са подбрани компоненти, които са съсредоточени върху трайността и издръжливостта. Направо стягай багажа, планината те зове!

Велосипед Specialized Pitch 27.5 Comp в черен цвят

 

Мъжки наличен в цветове – черенсив
Дамски наличен в цветове - тъмно синбял 

Specialized 27.5 Pitch Expert

Нищо не може да се сравни с тръпката от планинското колоездене, а Pitch Expert 27.5 е идеалният начин да се запознаете с MTB усещането. Неговият дизайн прави катеренето приятно като летен бриз, а спускането закачлива афера със скоростта. Геометрията Sport Trail 27.5 на Specialized позволява да се чувстваш комфортно и уверено в разнообразието от терени, а спецификацията на компонентите на Shimano те движи стотици километри с минимална поддръжка. Време е да се устремиш към експертното ниво, а няма по-добра марка от Specialized за това!

Велосипед Specialized Pitch 27.5 Expert в син цвят

Мъжки наличен в цветове – ментов, карбоново черно 
Дамски наличен в цветове - черен

Тествай Specialized Pitch и купи на място в 10 магазина в цялата страна:

  1.  София, жк. Гоце Делчев, бул. България №55-57
  2.  София, жк. Редута, ул. Живко Николов №41
  3.  София, жк. Младост 1, бл 1а.
  4.  София, жк. Лозенец, ул. Богатица №20
  5.  София, жк. Люлин 7, бул.Джавахарлал Неру, бл.752
  6.  София, жк. Лагера, бул. Цар Борис III №100
  7.  София, жк. Овча Купел 1, бул.Президент Линкълн, бл.107 
  8.  София, жк. Изток, ул.Райко Алексиев №3
  9.  Стара Загора, бул. „Цар Симеон Велики“ 25
  10.  Бургас, ул. Цар Симеон 102

 

Всички новини