Празнични намаления с до -50% отстъпка Научи повече

Test weekend Specialized Levo: х. Бонсови поляни

На 22 и 23 април, Bike Center, в сътрудничество със Specialized и любезното съдействие на хижа Бонсови поляни, предлага безплатен тест на най-популярния планински електрически велосипед - Specialized Levo. Изпитайте невероятната сила да карате повече пътеки!
За да се възползвате от тази възможност е нужно да запазите своето място предварително като попълните формата за записване тук: https://www.bikecenter.bg/test-levo

МАРШРУТ:

Тестовете ще се проведат по специално обособен маршрут, който изчерпателно ще покаже възможностите на велосипедите. В частност, това е новосъздаденото трасе “Пумба” над хижа Бонсови Поляни, поддържано ТД “Боерица”, което е една изключително забавна пътека, както за навлизащи в спорта, така и за напреднали.
Подробно описание на маршрута от МТБ-БГ: https://mtb-bg.com/routes/pumba-trail

ИЗИСКВАНИЯ КЪМ УЧАСТНИЦИТЕ:

Техническите и физическите изисквания на маршрута са ниски, но е важно да се отбележи, че е за хора с поне начално към напредващо ниво умения за каране на велосипед по пресечен терен и пътеки в планината.
Ето тук можете да прочете подробности относно системата за техническа и физическа трудност на пътеки и маршрути в МТБ-БГ: https://mtb-bg.com/wp.../uploads/2012/05/Trails_rating.pdf
Нужна екипировка: каска и педали (ако карате със закопчаване)
Препоръчително е да имате планинска застраховка.
Велосипедите се наемат на старта и тестовете се извършват в групи по 3ма в компанията на водач.

ПРОГРАМА:

Тестовите карания ще са в рамките на 22 и 23 април от 11;00 до 16;00.
За наемане на велосипедите е необходимо да подпишете декларация за освобождаване от отговорност. Непълнолетните участници трябва да бъдат придружени от техния настойник, или да носят подписано писмено съгласие от него.

ЛОКАЦИЯ:

Място на събитието: хижа Бонсови Поляни
Пристигане: За хората, които планират да дойдат с автомобили, в близост до хижата има удобен паркинг, който е на минути пеша.
Точна локация: https://goo.gl/maps/1tBEqta9b5fTfVnb7
Освен тестовите карания, сме подготвили и куп други изненади. Заповядайте да се забавляваме и да поставим официалното начало на велосезона! Очакваме ви!

Loading gears animation
Всички новини